Postadres

De Rietzoom 20, 9791 BB Ten Boer

Neem contact op

Vul het formulier in, of stuur een e-mail naar info@dorpscooperatietenboer.nl

Telefoon

06 41 41 63 62

Veel gestelde vragen

We zouden graag willen dat u lid wordt. Het lidmaatschap geeft u ook de mogelijkheid om mee het beleid en de te organiseren activiteiten te bepalen en vorm te geven. Het is echter niet noodzakelijk. We vinden het al heel fijn als u als vrijwilliger tijd en energie beschikbaar wilt stellen aan de Dorpscoöperatie.

 

Omdat u met ons graag wil dat Ten Boer een fijn en leefbaar dorp blijft waarin iedereen een beetje oog heeft voor elkaar en ook wat voor elkaar wil doen. Zodat ook mensen die af en toe een beetje hulp en ondersteuning nodig hebben met veel plezier in Ten Boer wonen.

Er zijn verschillende activiteiten. Iedere woensdagochtend en vrijdagochtend is er voor leden in het Buurhoes een gezellige koffieochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur. Daarnaast is er 2 x per maand een knutselochtend op dinsdag en wekelijks seniorengym op donderdagochtend. Voor informatie en aanmelding voor deze laatste twee activiteiten kunt u telefonisch of per e-mail contact opnemen.
Ook kent de Dorpscoöperatie een telefoondienst. Deze dienst is bereikbaar op dinsdag en donderdagochtend tussen 10.00 uur en 12.00 uur. Hier kunt u terecht voor informatie en eenmalige hulpvragen.

Het lidmaatschap kost €18 per jaar.

Met eenmalige hulpvragen. Dat kan zijn om bijvoorbeeld een schilderijtje op te hangen, of een boodschapje te doen omdat u dat zelf even niet kunt, of omdat degene die dat anders voor u doet met vakantie is. Maar ook als u naar het ziekenhuis moet voor controle en u geen vervoer en of begeleiding hebt.

Nee dat hoeft niet. U mag altijd een of twee keer vrijblijvend de koffieochtend bezoeken. Als u belt met een zorgvraag moet u als u deze beantwoord wilt hebben wel lid worden.

Dat bepalen de leden zelf. De Dorpscoöperatie bedenkt zelf geen activiteiten. Uit gesprekken en bijeenkomsten met de leden komen ideeën en wensen voort. We organiseren daarvoor minimaal twee keer per jaar een ledenvergadering. De leden bepalen of er nieuwe activiteiten georganiseerd gaan worden. Daarom roepen we iedereen op om lid te worden zodat we de wensen, behoeftes en oplossingen zo compleet mogelijk in kaart krijgen.

Heeft u een suggestie of wilt u lid worden,
vul dan het formulier in

Bezoek onze Facebookpagina

Heeft u een idee of wilt u iets doen.

WORD LID VAN DE DORPSCOÖPERATIE