De eerste ledenbijeenkomst van de Dorpscoöperatie had een feestelijk tintje. De Dorpscoöperatie Ten Boer e.o. ondersteunt en stimuleert sociale ontmoeting in Ten Boer. Dit verschilt van informatieve bijeenkomsten, koffieochtenden tot aan creatieve workshops. Daarnaast is er een telefonische hulpdienst voor kleine vragen over vervoer e.a. Er werd teruggeblikt, maar vooral ook vooruit gekeken. Het was een inspirerende en sfeervolle bijeenkomst met meer dan 60 bezoekers.

Burgemeester de Vries en wethouder Heidema waren ook aanwezig. Zij hebben uitgelegd wat er gaat veranderen als Ten Boer in 2019 bij Groningen gaat horen. Na deze uitleg was het tijd voor een lekker kopje soep met broodjes. Het was een geslaagde bijeenkomst waarbij het nuttige met het aangename werd verenigd.

Voor meer informatie over activiteiten van de Dorpscoöperatie kunt u kijken op www. henkd10.sg-host.com  U kunt de Dorpscoöperatie op dinsdag en donderdag tussen 10.00-12.00 uur bellen op 06-41416362. Bel gerust, wij helpen u graag verder.