Op vrijdagochtend 28 september was het erg gezellig in de bibliotheek. Er was een  koffie-ochtend  die werd georganiseerd op initiatief van een aantal inwoners van Ten Boer. De Dorpscoöperatie Ten Boer e.o. en de bibliotheek ondersteunen dit prachtige initiatief van harte en hebben de organisatie samen mogelijk gemaakt.

Door Hillie Feimann, een initiatiefnemer van het eerste uur, werd de bibliotheek vrijdagochtend omgetoverd tot een gezellige huiskamer van het dorp. Deze eerste ochtend werd  direct al een groot succes, meer dan 20 bezoekers kwamen op de koffie. Onder het genot van een kopje koffie of thee werd kennis gemaakt en werden ook al plannen gemaakt hoe volgende koffieochtenden ingevuld zouden kunnen worden.  Gezelligheid  en met elkaar wat bijkletsen onder het genot van een kopje thee of koffie  blijft natuurlijk voorop staan. De koffieochtend wordt de komende maanden iedere vrijdagochtend georganiseerd van 10-11.30 uur. U hoeft zich hiervoor niet aan te melden. Iedereen is van harte welkom

Wethouder Heidema kwam ook nog even een kop koffie meedrinken. Hij gaf aan blij te zijn met dit soort initiatieven. Het is van belang voor de leefbaarheid van een dorp. De aanwezigen gingen goed gemutst weer naar huis.

De dorpscoöperatie Ten Boer stimuleert sociale ontmoeting en ondersteunt bij hulpvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website www.henkd10.sg-host.com of bellen op dinsdag of donderdag tussen 10 en 12 uur met telefoonnummer 06 41 41 63 62.

Bezoek ons ook eens op Facebook (Dorpscooperatie Ten Boer) : https://www.facebook.com/Dorpscooperatie-Ten-Boer-1816551928611385/