Steun ons

U kunt de dorpscoöperatie op verschillende manieren steunen.
Met uw lidmaatschap helpt u de dorpscooperatie te werken aan het verhogen van de leefbaarheid en de noaberschap in Ten Boer en omstreken. We kunnen activiteiten organiseren en onderlinge hulpverlening faciliteren.
Met uw vrijwillige inzet kunt u dorpsgenoten bijstaan die soms een beetje hulp en ondersteuning nodig hebben.

Lid worden

Het lidmaatschap van de de dorpscooperatie kost € 18 per jaar. Daarvoor kunt u de koffieochtenden en andere activiteiten bezoeken.

Wilt u eerst eens een koffieochtend bezoeken om te bepalen of het iets voor u is? Dat kan. U kunt een of twee keer vrijblijvend langskomen.

Als lid kunt u ook gebruik maken van onze telefonische hulpdienst. Belt u met een hulpvraag, dan verwachten we dat u lid wordt als we u helpen.

Vrijwilliger worden

Als u zich vrijwillig wilt inzetten voor de dorps­coöperatie, hoeft u niet per se lid te worden. We stellen dat natuurlijk wel op prijs. Bovendien geeft het lidmaatschap u ook de mogelijkheid om mee het beleid te bepalen en activiteiten te organiseren.

Wat kunt u als vrijwilliger doen?
U kunt af en toe een klusje voor iemand doen. Denk bijvoorbeeld aan een boodschap doen, iets zwaars in huis verplaatsen, helpen bij naai- of breiwerk, meegaan naar een afspraak in het ziekenhuis of een wandelingetje met iemand maken. Ook het begeleiden van een koffieochtend en organiseren van het dorpsdiner wordt door vrijwilligers gedaan. Uiteraard zijn ook de bestuursleden en de penningmeester vrijwilligers.

Wilt u vrijwilliger worden, neem dan telefonisch of via e-mail contact op.

Samen staan we sterk!

WORD LID VAN DE DORPSCOÖPERATIE